Dit is geen blog

Over mij

Dit blog is van…

Deborah, zo heet ik. Een meisje dat onlangs 30 jaar is geworden. Geboren, getogen en nu alweer 6 jaar samenwonend met mijn allerliefste Martien in Rotterdam.

In 2006 startte ik stiekem al mijn eerste blog toen ik drie maanden in Spanje vertoefde. Het schrijven en delen van avonturen met de wereld zat er al vroeg in blijkbaar. But then, life happened….Werken, studeren, samenwonen. Geen tijd is altijd een goed excuus om ergens niet aan te beginnen. Dat excuus heb ik nu even niet.
Ik had tot voor kort alles op orde zoals het ‘hoort’ op je 30e (?). Tot ik besloot om mijn baan als Trade Marketeer op te zeggen, tijd te nemen voor reflectie & relaxing en mijn dromen na te jagen.

Blog over reizen, eten en avontuur

Martien en ik in Saalbach. Just shreddin’ some pow-powder!

 

Dit blog gaat over….

Nu heb ik dus tijd voor een blog. Maar ja, waar begin je dan hè, wat wordt het onderwerp? Ik ben geen keukenprinses, voedings- of sport deskundige. Ik gebruik vrijwel geen make-up en sta niet uren voor de spiegel mijn haar te boetseren. (Epileren? Wat is dat?) Ik houd wel van ‘fashionable’ kleding maar of andere mijn stijl nu zo waarderen? Dit is geen blog dus over beauty, een healthy lifestyle of fashion.

Ditisgeenblog.nl gaat gewoon over mijn dagelijks leven in Rotterdam, keuzes maken (of misschien mijn gebrek daaraan), (on)gezond eten, reizen en reisfotografie. Ik heb namelijk wél een diepgaande passie voor reizen en het avontuur dat dit met zich mee brengt. En de verhalen. Reisverhalen, reisfoto’s, reistips en reisinspiratie genoeg om het hele internet mee te vullen. En ja, gewoon een weekendje Gent of een weekje strandhangen valt ook onder reizen.

En verder? Houd ik van thee (heel veel thee), muziek luisteren, snowboarden, HBO & Netflix series binge-watchen en van Martien natuurlijk <3

Just wander around en laat gerust een berichtje achter!

20150417 - over mij Martien en Deborah bij de ijssalon 300px