Dit is geen blog

Dit is geen blog wordt blij van reizen!

Ditisgeenblog.nl is geen blog

Vol enthousiasme stortte ik mijzelf begin dit jaar op het ontwikkelen van en schrijven voor mijn eigen blog. Nadat ik persoonlijk in een flinke rollercoaster heb gezeten en mijn hoofd te klein was voor al mijn gedachtes werd Ditisgeenblog.nl mijn uitlaatklep. Alle vrije tijd die ik had, na het opzeggen van mijn baan, gebruikte ik om de kunst van het koekenbakken onder de knie te krijgen. Niet dat dat persé een hobby is, maar eten wel.

Er gebeurde dus een hoop afgelopen half jaar; ik bakte suikervrije muffins en bananencake bij het leven, begon mijn eigen bedrijf (Ginger & Co), maakte mijn hoofd leeg met sporten en werk inmiddels als interim Brand Executive voor Lavazza koffie. En ja, daar schreef ik allemaal over.
Maar mijn drama was over en mijn daily life vond ik zelf niet inspirerend genoeg om het web mee te vullen. En toen werd het stil op mijn blog. Maar mijn vingers kriebelden nog steeds om te schrijven en mijn hoofd zit nog vol verhalen. Verhalen waar ik zelf heel blij van word.

Dit is geen blog wordt Blij van reizen!

Dat ik blij word van reizen, is natuurlijk niets nieuws. Meerdere blogs wijdde ik al aan mijn avonturen in o.a. Costa Rica, Guatemala en meest recentelijk New York.
Alleen al bij de gedachte waar ik allemaal geweest ben op de wereld maar nog meer bij wat ik allemaal nog ga ontdekken, maakt mijn hart spontaan een vreugdedansje. Ja, ik word blij van reizen. Intens blij.
En ik niet alleen. Martien, vrienden, kennissen, collega’s, de halve Instagram community of misschien wel de halve wereldpopulatie. Blij worden van reizen is universeel maar toch ook heel persoonlijk.

Dus na een paar maandjes knutselwerk presenteer ik jullie:  www.blijvanreizen.nl  Ons (!) nieuwe blog! Super trots en blij enzo dat ik samen met Martien mijn passie en onze gedeelde hobby kan digitaliseren en delen met iedereen.
Blijvanreizen.nl gaat natuurlijk over reizen. Want van reizen worden wij gewoon heel blij. Zo simpel is het.
Dit reisblog staat vol tips, reviews, reisverslagen en is een bron van inspiratie voor ons zelf maar hopelijk ook voor jullie. Dus volg ons op Facebook en Instagram om even te ontsnappen aan het dagelijks leven en voor flinke porties reisinspiratie!

Blij van reizen ons nieuwe reisblog

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *