Dit is geen blog

Picture It: mijn leven in juli

Toen was het ineens weer augustus en gelukkig toch nog even zomer! Maar, genoeg over augustus (want ja, daar valt nog niet zo heel veel over te vertellen). In juli probeerde ik een aantal nieuwe hotspots in Rotterdam zoals de Alohabar in voormalig Tropicana, had ik een marathonsessie aan sollicitaties met een bijzonder leuke uitkomst: dinsdag 4 augustus start ik als Jr. Brandmanager voor Lavazza, Italiaanse koffie. En ja, ze weten dat ik geen koffie drink ;)
Hieronder vind je het fotoverslag van de maand juli met dit keer zo min mogelijk tekst en zoveel mogelijk foto’s.

HotterdanhotHotspots 

Het aller aller leukste in onze stad, is het ontdekken van nieuwe plekjes. Sinds een aantal jaren is er een grote ommezwaai in het aanbod van hippe ontbijttentjes, koffiebarretjes en burgertenten. Na 6 jaar in Blijdorp ontdek ik nog iedere maand, zo niet iedere week, weer een nieuwe hotspot. Mijn top 5 hotspots van juli:

Alohabar: gevestigd in het oude zwemparadijs Tropicana is dit voor de Rotterdammers een ware trip down memorylane. Je loopt door de wild water baan naar de WC en zit op het buitenzwembad.
Picknick: een ontbijt en lunchbar aan de Mariniersweg. Vergis je niet bij binnenkomst als je alleen de vitrine en bar ziet maar loop door de zaak naar het terras aan de andere kant van het pand.
Burgerclub: omdat we al zo vaak bij Hamburg kwamen werd het tijd om een nieuwe burgerbar te testen. Het werd de Burgerclub op de Nieuwe Binnenweg. Heerlijke juicy burgers van eerlijke ingrediënten die je desgewenst helemaal zelf kunt samenstellen. Ennnn….ze verkopen The Dutch Weed Burger!
– Lido Restaurant / SS Rotterdam: ter ere van mijn schoonouders 35e trouwdag zijn we op de SS Rotterdam gaan eten in het Lido restaurant. Het terras is sowieso heerlijk vertoeven, het Lido restaurant is ongedwongen met overal uitzicht op de stad. Het eten was prima, grote porties maar wel wat prijzig.
Klup Rotterdam: een inimini boetiekje / koffiebarretje op de Kareldoormanstraat met de lekkerste suiker & glutenvrije taartjes van SUE Food. My favorites!!!

Waar ik nu al naar uitkijk voor augustus is de High Tea bij Baker & Moore. Nog zo’n toffe koffiebar met heerlijke thee, broodjes, ontbijtjes en taartjes van o.a. SUE Food.

No stress, relax!

Wij zijn gek op eten. Dat moge duidelijk zijn. Naast het ontdekken van hotspots in Rotterdam heb ik deze maand ook weer een paar dagen echt relaxt gedaan. Huh? Ik heb toch alle tijd van de wereld zonder baan? Maar niets is minder waar. Sinds een aantal werken voelde ik druk bij mezelf stijgen om weer aan het werk te gaan, lekker onder de mensen te zijn en heel simpel; geld te verdienen. Ik prijs mezelf ontzettend gelukkig dat ik de luxe heb gehad om 6 maanden ‘me-time’ te hebben maar vind het niet meer dan fair om ook weer bij te gaan dragen aan ons luxe leventje :)
Dus ja, binge-watchen op Netflix was weer aan! Yeah. Ik heb mezelf gestort op Orphan Black en in 1 week 2 seizoenen versleten. Heerlijk! Dagje shoppen (wel uitverkoop natuurlijk), naar de kinderboerderij met mijn grote kleine liefde Roan, chillen in de stad, BBQ-en in onze ‘tuin’ en slenteren door onze achtertuin Diergaarde Blijdorp waren van die heerlijke relax momentjes.
Ik heb inmiddels geleerd waar mijn grenzen liggen en ga daar dit keer niet aan voorbij lopen.

Mijn levens motto (naast dat het ‘always time for tea is’): Work hard but play harder!

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *