Dit is geen blog

Hoera! Dit is geen blog is geboren!

Na 1,5 week rommelen in WordPress en het kiezen van een leuk thema, bijpassende kleurtjes en profielfoto ben ik al minstens honderd keer begonnen aan mijn eerste blogpost. In mijn hoofd. Maar op ‘papier’ komt maar niets.
Heb ik nu al een writer’s block? Of heet dit tegenwoordig een blogblock.

Gewoon ‘geen zin’ is het probleem niet maar, as usual, leg ik de lat te hoog voor mezelf. Vragen en twijfels schieten door mijn hersenpan ‘kan ik dit wel’? ‘er zijn toch al 1000-en succesvolle blogs’, ‘wie wil dit nou lezen’, ‘ziet mijn blog er wel goed uit?’, ‘wat is mijn doel?’… En dat binnen 60 seconden. Ja, zo werkt mijn brain.

Enfin, een kwestie dus van te veel denken en NIET doen. Mijn vriendje, Martien, roept het al weken, maar mijn vriendinnetje sinds heeeel lang heeft het me echt laten inzien. Gewoon beginnen! Thanks Gies!

Over mij (je raadt het al) beschrijft kort wie ik ben en waar ik mij mee bezig houd.
Dit is geen blog over beauty, fashion of een uberhealthy lifestyle maar wel over:

  1. Wanderlust: mijn drang om te reizen is sterk. Heel sterk. Van wie ik dat heb mag Joost weten maar het levert heul mooie plaatjes, toffe verhalen en handige tips op!
  2. De zin & onzin van het leven: o.a. waarom ik mijn baan op zegde waar ik 7 jaar lang keihard voor gewerkt heb.
  3. De jacht naar een nieuwe baan / manier om geld te verdienen: want Martien zal niet voor eeuwig mijn sneakerverslaving sponsoren, vermoed ik.
  4. Basisbehoeften: thee, (uit)eten, sporten en kleding. (dus ja, soms wel gewoon over lekker & gezond leven).

And so it begins….Mijn reis naar een leger hoofd en een voller web. Reizen jullie met mij mee?

(Ps; mijn vriendinnetje haar gezellige blog vind je hier, alhoewel ik niet weet of ik dit nu wereldkundig mocht maken :D)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *